İftar menüleri 2023: 25. gün iftar menüsü
Ramazan ayının yirmi beşinci gününde sağlıklı olduğu kadar besleyici ve doyurucu çorba tanımıyla iftar menüsüne başlıyoruz. Hemen ardından çok sevilen tam bir ev yemeği olan ana yemek ve görüntüsü ile sofralarımıza renk katacak pilav ile devam ediyoruz. Son olarak lezzetli ve kolay bir tatlı tarifi ile iftar menümüzü sonlandırıyoruz.
İşte Ramazan’ın yirmi beşinci gününün iftar menüsü…
25. GÜN İFTAR MENÜSÜ
- soğan çorbası,
- Haşlanmış tavuk,
- bahar pirinci,
- tiramisu tatlısı
SOĞAN ÇORBASI
İftar menümüze soğan çorbası ile sağlıklı bir başlangıç yapıyoruz. İçerdiği antioksidan sayesinde vücut direncimizi artıran ve bağışıklığımızı koruyan soğan çorbası tanımını mutlaka denemelisiniz.
Şifa olsun: soğan çorbası tarifi
HAŞLANMIŞ TAVUK
Tavuk yemekleri her zaman çok lezzetli ve hoştur. Tavuk haşlama yemeği, biz çocukken annelerimizin sık sık yaptığı yemeklerin ortasında yerini alır.
Tam bir anne yemeği: tavuk güveç tarifi
BAHAR PİRİNÇ
Baharın gelişiyle birlikte sofralarımıza baharı getirecek bir tarifle karşınızdayız! Görüntüsüyle iştahınızı kabartacak, klasik pirinç pilavını rezil edecek.
İftar sofraları rengarenk olsun: bahar pilavı tarifi
TIRAMISU TATLISI
İftar menümüzü aroması ve tadıyla gönlümüzü fetheden, kahve aromasıyla damaklarımızı şenlendiren tiramisu tatlısı ile sonlandırıyoruz. Orijinal tanımın dışına çıkılarak kolayca hazırlanan bu tanımı mutlaka denemelisiniz.
En pratik: Tiramisu tatlısı tarifi
Afiyet olsun!